New year, new pop ups

Förra året avslutades storslaget med tre utsålda kvällar på Ett Hem när Rolf and Daughters flög in från Nashville. Det var helt fantastiskt att så många kom och vi hoppas på att kunna leverera lika bra i år.

Vi startade det nya året med en pop-up bebis, en kortläsare och massa nya idéer som vi nu håller på att förvandla till nya pop ups.

Under våren kommer vi bjuda på tre helt olika matupplevelser och först ut är:

 

POPupSTHLM i samarbete med Adam&Albin Matstudio Presenterar: Haan’s Noodle Shop

I slutet av mars tar POPupSTHLM över fantastiska Adam&Albin Matstudio och ger er nudlar, hiphop och öl!

Haan kommer leverera perfekta Northern style Thai dry noodles och utlovar en smaksensation som vi tonsätter med lika perfekta beats och riktigt kall öl.

Så kom förbi på en lunch eller säkra en middagsplats genom att förboka eller varför inte titta förbi sent för lite klassiskt stök.

Platserna släpps på måndag kl 10:00 och vi kommer att lägga upp mer info samt länken till bokningen här.

 

OM Haan

Haan Palcu-Chang växte upp i Toronto, Kanada med en rumänsk mor och en taiwanesisk far. Genom åren har han arbetat på kritikerrosade restauranger som Maenam och Enoteca Sociale i Kanada samt Michelinkrogar som Kiin Kiin och Kokkeriet i Köpenhamn. År 2013 var Haan med och öppnade den hyllade parisiska krogen Le Mary Celeste som POPupSTHLM tog hit i april 2014 för en slutsåld pop up.

Haans eklektiska menyer, influerad av hans uppfostran och den mångkulturella stad han växte upp i, har gett honom många utmärkelser, inklusive Le Foodings pris för ”Bästa bar/restaurang” i Paris.

För närvarande hjälper Haan till med att öppna Hero, en ny koreansk restaurang i Paris, men kommer snart att återvända till sitt hemland Kanada där han planerar att öppna sin egen restaurang någon gång under 2016.

Haan om nudlarna:

”Jag förälskade mig i det thailändska köket när jag jobbade på Maenam i Vancouver. Jag kom dit direkt från kockskolan och blev helt tagen av smakerna, texturerna och komplexiteten i den genuina thailändska matlagningen. Jag blev också väldigt ödmjuk och inspirerad av den otroliga smakpaletten min köksmästare och hans hustru hade när de kryddade och smakade maten. Det fick mig verkligen att förstå hur underskattad och missförstådd så många typer av asiatisk matlagning är i ögonen på många västerländskt tränade kockar.”

On the 28th and 29th of mars POPupSTHLM and Haan Palcu-Chang will take over the beautiful Adam and Albin Matstudio to serve some amazing Northern style thai dry noodles, beer and hip hop.

 We will be open all day for both lunch and dinner.

The dinner seats, along with some more info, will be released here on monday at 10 am.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s