POPupSTHLM Presenterar

In de Wulf

24-25 april på Watz Studio

Vi är extremt glada att efter en väldigt innehållsrik resa till Belgien och Dranouter kunna meddela att vår nästa pop up i april blir med den oerhört talangfulle Kobe Desramaults från stjärnkrogen In de Wulf.

Kobes väg till kockyrket var inte helt självklar, men efter att han studerat vid ett flertal skolor utan att avsluta något så skickade hans mamma honom att praktisera på en lokal restaurang och han upptäckte då sin kärlek till matlagning.

Efter några år ute i världen på restauranger såsom Oud Sluis och Comerç 24 vände han hemåt för att hjälpa sin mamma rädda sin restaurang, In the wulf, som hon drev i deras hem.

Kobe började forma In the wulf till en restaurang som passade hans synsätt och hans sätt att laga mat, med mycket influenser från området och med lokala råvaror. In de wulf blev en helt ny restaurang med starka rötter i den flamländska matkulturen och fick 2005 en stjärna i Guide Michelin.

In de wulf är allt annat än en stel stjärnrestaurang, den är rustik och med en enorm hemtrevnad, en meny med fantastiska smaker och kompositioner där tradition blandas med ett vackert sätt att använda sig av de lokala råvarorna. Respekten för området är närvarande i varje rätt och påtaglig i allt de skapar.

Vi kan utlova en underbar smakresa och en upplevelse för alla sinnen, från början till slut. Samt ett möte med en fantastisk person och kock, Kobe.
Untitled
Bokningen öppnar den 2 april

Fotograf: Piet De Kersgieter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s